
Deze periode is anders dan normaal. Vanwege het corona virus mogen we niet naar school en sport, moeten we anderhalve meter afstand houden en mogen we niet naar het buitenland. Totaal anders dan ik had gepland. Ik zou op vakantie gaan naar Tsjechië , met school naar Oostenrijk en een gezellige groep vrienden uitnodigen voor mijn 17e verjaardag. Dat dit aangepast moest worden is natuurlijk niet het ergste van de wereld, maar toch! Ik denk dat ik voor velen spreek als ik zeg dat ik dit begin 2020 niet aan zag komen!
Pasen hebben we thuis gevierd met het gezin. Dit deden we normaal ook al, maar dan zou mijn opa er misschien ook nog bij zijn geweest. Omdat dit er niet in zat hebben we hem even gebeld. In de ochtend deed ik mijn lange duurloop en in de middag stond ik in de keuken om alles klaar te maken. Ik maakte deze broodjes, wat glutenvrije pannenkoeken voor Robert en nog iets anders, maar dat zal ik binnenkort wel met jullie delen.
Dit heb je nodig (voor 1 persoon):
-2 plakken vers brood (ik gebruikte ongesneden liefde en passie volkorenbrood)
-een laagje groene pesto (op beide plakken)
-2 plakken old Amsterdam kaas 35+
-een handje eikenbladsla melange (ongeveer 50 gram)
-een paar plakjes komkommer
Extra: een broodmes, mes, snijplank
Hoe maak je het:
Stap 1: Snijdt 2 plakken brood af (dikte naar keuze)
Stap 2: Besmeer de plakken met een laagje pesto
Stap 3: Leg er een plak kaas op
Stap 4: Voeg een handje sla toe
Stap 5: Snijdt de komkommer in plakjes en leg op het broodje
Stap 6: Geniet! Ik beloof dat het lekker is!
Extra info:
Dieet: Dit brood bevat gluten, je zou glutenvrij brood kunnen gebruiken. Verder is het vegetarisch!!
Voedingstoffen (per persoon) | Hoeveelheid (ongeveer) |
---|---|
Kcal | 584 |
Koolhydraten | 46 |
vet | 30 |
eiwitten | 32 |
Groente | 170 gram |
Reactie plaatsen
Reacties